detector.media
26.04.2013 15:58
3-4 червня - тренінг «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації»

«Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів регіональних ЗМІ взяти участь у дводенному тренінгу «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації». Тренінг відбудеться 3-4 червня у м.Києві. Тренери - Олег Хоменок та Людмила Панкратова. 

 

Участь у тренінгу надасть журналістам можливість краще зрозуміти методологію роботи в умовах конвергентних ЗМІ, можливості, що створюють сучасні медіа для журналістів та оволодіти конкретними прикладними навичками зі створення та розміщення мультимедійних журналістських матеріалів на різноманітних медіа-платформах.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

 

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 18:00 20 травня 2013 року. 

 

Аналогічні тренінги відбудуться:

- 6-7 червня для журналістів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей.

- червень-липень - у Дніпропетровську або Запоріжжі для журналістів Дніпропетроської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей.

 

Із запитаннями звертайтеся на irrp.org.ua@gmail.com або за номером 067-547-22-33.

 

Група учасників формується на конкурсних засадах. Організатори повідомлять запрошених учасників про участь до 23 травня 2013 року.

 

Інформація про тренерів:

- Олег Хоменок -  старший радник з питань медіа Internews Network, медіа-тренер.

- Людмила Панкратова - медіа-юрист,  медіа-тренер, адвокат,  ГО «Інститут розвитку регіональної преси».

 

Більше інформації на сайті ІРРП.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY