detector.media
26.04.2013 12:16
26 квітня «Радіо-Ера ФМ» проведе у Чернігові регіональне ток-шоу «Коло запитань»

«Радіо Ера-ФМ»  запрошує представників медіа Чернігівщини взяти участь у проекті «Коло Запитань»  у п'ятницю, 26 травня 2013 року, о 14.08.

 

Програма відбудеться за адресою:  вул. Шевченка, 99 а, конференц-зал готельно-туристичного комплексу  «Придеснянський».

 

В програмі мова піде про роковини Чорнобиля, перевізників у Чернігові та області, посівну кампанію, проблеми житлово-комунального господарства, про інтелектуальні права та про скандал у заповіднику «Чернігів стародавній».

 

Ведучий - журналіст «Радіо-Ера ФМ» Сергій Сулим.

 

До участі в програмі, зокрема, запрошені: Володимир Хоменко, голова ОДА, Анатолій Мельник,  голова облради, Валентин Мельничук, заступник голови обласної  ради, Олег Головатенко, шеф-редактор порталу «Високий вал», Валерій Зуб, голова комісії з питань охорони здоровя і захисту від чорноб катастрофи облради, Ольга Капустян, телеканал «Новий Чернігів», Роман Семешко,  виконавчий директор всеукраїнської асоціації з управління аудіовізуальними правами «АРМА-Україна», депутати та громадські активісти.

 

Ток-шоу «Коло запитань» у прямому ефірі на «Радіо-Ера ФМ» 26 квітня, о 14.08.

 

За перебігом програми можна спостерігати також на сайті порталу «Високий вал» www.svoboda.fm

 

Ток-шоу «Коло запитань» стало принципово новим форматом програми для українського інформаційного простору. Формат  грунтується на концепції авторитетної програми BBC Radio 4 «Any Questions». Центральна ідея програми - обговорення актуальних питань, які стосуються економічних, соціальних та культурних проблем  за участю аудиторії, ЗМІ, гостей програми та ведучих "на виїзді" - в обласних центрах. Таким чином, жителі регіонів зможуть бути почутими на загальнонаціональному рівні. Ток-шоу «Коло запитань» виходить в ефірі «Радіо-Ера ФМ» від 2007 року. За час існування вийшло понад 150 програм з різних міст України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY