detector.media
23.04.2013 21:06
Артем Шевченко закликав журналістів ТВі продовжити роботу в ефірі
Артем Шевченко закликав журналістів ТВі продовжити роботу в ефірі

Артем Шевченко, який називає себе керівником ТВі,  закликав колектив каналу продовжити роботу в ефірі. Про це йдеться у заяві, що розміщена на сайті каналу і підписана прес-службою ТВі.

 

На думку Артема Шевченка,  корпоративний конфлікт не може впливати на творчий процес та блокувати роботу каналу.

 

«Але щоб зменшити рівень напруження та не створювати умов для зриву ефіру, прийнято рішення ставити в прайм-тайм старі програми каналу ТВі», - сказав він.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», журналісти та редактори ТВі оголосили про страйк  до вирішення конфлікту між власниками.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY