detector.media
23.04.2013 17:53
Київське «Динамо» сплатило 5 тис. грн штрафу за відмову спілкуватися з телеканалом «Футбол»
Клуб готовий платити штрафи й надалі

Представники футбольного клубу «Динамо» (Київ) і надалі не будуть спілкуватися з журналістами телеканалу «Футбол», повідомив «ИТАР-ТАСС» віце-президент «Динамо» Олексій Семененко. Він також повідомив, що «Динамо» вже сплатило 5 тис. грн. штрафу за відмову спілкуватися з цим каналом.

Через відмову Олега Блохіна  київське «Динамо», згідно з нормами дисциплінарного регламенту, було оштрафовано на 5 тис. грн. «Ми готові і надалі виплачувати дану суму, - зазначив Семененко. - Але, повторюся, не виключено, що наші відносини з "Футболом" покращаться. Наприклад, Іван Ургант нещодавно сказав дурість в ефірі. Але потім він вибачився. І цього, в деякій мірі, було достатньо».

 

Нагадаємо, після матчу 25-го туру української прем'єр-ліги проти «Зорі» головний тренер «Динамо» Олег Блохін відмовився від після матчевого флеш-інтерв'ю, таким чином порушивши регламент чемпіонату. Потім у пресі з'явилася інформація, що президент столичного клубу Ігор Суркіс особисто заборонив гравцям, членам тренерського штабу та іншим представникам команди спілкуватися з кореспондентами ТК «Футбол».


«Чому це сталося? Вважаю, що це внутрішні відносини між "Динамо" і телеканалом "Футбол", - сказав пан Семененко. - Але, думаю, у людей, які постійно дивляться програму "Великий футбол" на каналі "Україна", який до каналу "Футбол" має саме пряме відношення, не виникло запитань з приводу того, чому Олег Блохін відмовився розмовляти. І, до речі, чомусь ніхто не запитує, чому футболістам та іншим представникам донецького "Шахтаря" заборонено спілкуватися з журналістами газети "Команда", однієї з найпопулярніших в нашій країні. У своєму оці люди смітинки чомусь не бачать».

 

«Втім, не виключено, що згодом наші відносини покращаться, - підкреслив Семененко. - Адже подібні історії вже відбувалися раніше. Не раз і не два».


Як повідомляла «Детектор медіа», ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Україна» та керівник каналів «Футбол» і «Футбол+» Олександр Денисов вважає, що заборона президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса футболістам і тренерам його клубу давати інтерв'ю телеканалу «Футбол» зумовлена образою.

 

«Українські клуби нахабніють при роботі зі ЗМІ щораз більше і більше, - вважає журналіст сайту ua-football  Іван Вербицький, коментуючи цей конфлікт. - Якщо так продовжуватиметься й далі, то журналістам треба згуртуватися і впродовж одного з турів проігнорувати всі прес-конференції і спілкування в змішаній зоні. Щоб зрозуміли, що не лише ми без них, але й вони без нас нічого не варті».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY