detector.media
23.04.2013 17:04
Кагаловський ще не вирішив, чи звільнить Артема Шевченка з ТВі
Кагаловський ще не вирішив, чи звільнить Артема Шевченка з ТВі

Власник ТВі Костянтин Кагаловський заявляє, що вирішить питання з рейдерським захопленням каналу упродовж 24 годин. Про це від сказав під час прес-конференції 23 квітня.

 

Як саме він вирішуватиме цю проблему, пан Кагаловський наразі не сказав. «Але те, що питання з довіреністю можна вирішити і вивести людей на чисту воду, я у цьому впевнений», - сказав він.

 

Щодо можливих звільнень Костянтин Кагаловський сказав, що, швидше за все, канал залишить Олег Радченко. Щодо долі Артема Шевченка, пан Кагаловський зазначив, що ще не розмовляв з ним.

 

«Поки з ним я не поговорю, не хочу приймати жодних рішень. З Радченком я принаймні телефоном говорив, - зазначив пан Кагаловський. -  Я ще не бачив сфальсифікованих документів, довіреності. Звільнення - це досить серйозна річ треба розібратись».

 

За його словами, керівником ТВі залишиться Наталія Катеринчук. «А сам канал залишиться таким, яким був. Сподіваюсь, що втрат для каналу не буде», - зазначив пан Кагаловський.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

  

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY