detector.media
23.04.2013 15:17
«1+1» отримав понад тисячу запитів на участь у проекті «Великі перегони»
ПРЕС-РЕЛІЗ

Після прем'єри проекту «Великі перегони» телеканал «1+1» отримав понад тисячу запитів щодо можливості взяти участь у реаліті-квесті. Відвідувачі сайту проекту та соціальних мереж телеканалу постійно питають про кастинг другого сезону проекту «Великі перегони».

 

Ольга Скрипка: «Після перегляду першого випуску проекту «Великі перегони» я зрозуміла: ось Він - той проект, у якому гріх не взяти участі! Впевнена, що ми з мамою складемо неперевершену команду. Тепер уже кілька днів живемо тільки цією ідеєю».

 

Олександр Бакай: «Зараз рекламна перерва проекту «Великі перегони». Круто! Даєш індивідуальний залік! Хочу взяти участь у цьому шоу. Побіг дивитися!»

 

Людмила Карповець: «Це шоу - хороший спосіб для перевірки самого себе, для подолання своїх страхів, а також для перевірки стосунків, байдуже, чи то сімейних, чи то дружніх. Особисто мені дуже сподобалися такі перегони. Я дуже хочу взяти участь».

 

Даша Тертична: «Нарешті українське телебачення вийшло на світовий рівень! Я не пропускатиму цього шоу ніколи! Всі команди гідні перемоги, але хай переможе найкращий. Це шоу варте поваги. Сама б хотіла брати в ньому участь! І бути частинкою історії».

 

Стежте за новинами щодо кастингів на офіційному сайті телеканалу. Про подробиці кастингів першого сезону можна розпитати ведучого проекту Олександра «Фоззі» Сидоренка на онлайн-конференції у четвер 25 квітня о 19.00.

 

Будьте свідками грандіозної пригоди по усьому світу з «Великими перегонами» щосуботи о 20.00 на «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY