detector.media
23.04.2013 14:26
Газета «Вести» вийде в травні і стане незбитковою за чотири роки - Ігор Гужва
Газета «Вести» вийде в травні і стане незбитковою за чотири роки - Ігор Гужва

Нова щоденна газета «Вести» буде переважно безкоштовною і вийде в травні поточного року. Про це керівник видання Ігор Гужва повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

Після травневих свят вийде друковане видання «Вести» і одночасно з ним запуститься сайт vesti.ua. За словами Ігоря Гужви, газета виходитиме російською мовою п'ять разів на тиждень накладом в кількасот тисяч примірників і буде переважно безкоштовною. Формат газети - 16 шпальт формату А3.

 

«Платно ми будемо поширюватися по всій Україні, а безкоштовні випуски виходитимуть в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Харкові та у Криму», - сказав «Детектор медіа» Ігор Гужва.

 

Безкоштовно «Вести» поширюватимуться біля метро, в кафе, ресторанах, на основних транспортних розв'язках, на зупинках громадського транспорту, в бізнес-центрах.

 

Як вважає Ігор Гужва, «видання «Вести» є багатотиражкою пристойної якості, створеної для масової аудиторії». Редакція видання зробить акцент на сучасному дизайні, ексклюзивних матеріалах, аналітиці.

 

«За самим оптимістичним сценарієм, проект вийде на самоокупність через чотири роки», - коментує свої плани керівник видання «Вести».

 

Нагадаємо, як раніше повідомляла «Детектор медіа», Державна реєстраційна служба України  зареєструвала 15 березня друковане видання «Вести» - нову газету, якою керуватиме Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY