detector.media
23.04.2013 10:22
Невідомі зламали пошту прес-служби ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу
Невідомі зламали пошту прес-служби ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу

Невідомі особи зламали електронну скриньку прес-служби телеканалу ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук.

 

Повідомлення з адреси прес-служби ТВі про те, що новим генеральним директором ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман також надійшло і на адресу «Детектор медіа».

 

«Ця інформація не відповідає дійсності. Нічого ні в складі засновників, ні в керівництві не змінилося», - сказала ТК пані Катеринчук (нагадаємо, що інвестором ТВі є Костянтин Кагаловський).

 

Пані Катеринчук припускає, що пошту було зламано увечері 22 квітня, якраз у той час, коли на лікарняний пішла прес-секретар каналу Лана Самохвалова. Керівник ТВі не виключає, що паролі до пошти були надані колишніми співробітниками каналу.

 

На думку пані Катеринчук, фальшиві повідомлення спрямовані на дискредитацію ТВі: «Думаю, що це та сама історія, що і з Власенком і ведмедями, але можуть бути задіяні глибші технології».

 

Менше з ним, новину про зміну керівництва і інвестора ТВі повідомив сьогодні, 23 квітня, о 10.39 сайт телеканалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY