detector.media
22.04.2013 18:08
У День пам’яті Чорнобиля «2+2» покаже програму «Помста природи. Український вибух»
У День пам’яті Чорнобиля «2+2» покаже програму «Помста природи. Український вибух»

26 квітня у Міжнародний день пам'яті Чорнобиля телеканал «2+2» покаже спеціальний випуск програми «Помста природи. Український вибух». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефір о 20.00.

 

Випуск, приурочений Чорнобильській катастрофі, складатиметься з двох частин. У першій увага буде приділена шокуючим кадрам аварій, пов'язаних з використанням атомної енергії у світі  - Киштим (1957), Трі-Майл-Айленд (1979), Гоянія (1987). Будуть також показані забруднені радіацією території. Значна частина буде відведена досвіду України та аварії на Чорнобильській АЕС, яка зруйнувала віру у «мирний атом».

 

Друга частина програми розкаже про найбільші техногенні аварії в історії людства. Автори нагадають глядачам найбільш вражаючі катастрофи 20-го століття: нафтово-екологічна катастрофа у Мексиканській затоці, крах «нового Титаніка» лайнера «Коста Конкордіа», а також українські трагедії - вибухи у Новобогданівці, авіакатастрофу у Скнилові, токсичну аварію під Ожидовим та інші.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення та радомовлення закликає теле- та радіо мовників ввести  зміни до ефірної сітки 26 квітня з метою вшанування пам'яті жертв чорнобильської трагедії.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY