detector.media
22.04.2013 14:08
25 квітня – круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?»

Круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?» відбудеться 25 квітня в рамках 7-го Національного фестивалю соціальної реклами (НФСР). Провідні учасники ринку реклами і PR, а також представники держструктур і громадських організацій обговорять роль соціальної реклами в Україні, її цілі і завдання, питання фінансування. Подія пройде з 14.00 до 16.00 у Музеї історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7).



В якості основних спікерів запрошені діячі української соціальної реклами: Максим Лазебник, Світлана Толстоухова, Олександр Горлов, Андрій Різоль, Сергій Сошинський, Ірина Золоторевич та інші. В якості guest-star виступить відома українська співачка і меценат Анжеліка Рудницька. Модератор круглого столу -  Євген Ромат.


Серед інших заходів фестивалю 25 квітня:

- виставка робіт учасників творчого конкурсу фестивалю;
- вручення Гран-прі та призів за номінаціями;
- два майстер-класи від провідних українських професійних рекламістів;

- презентація кейсу з комплексного соціально-комунікаційному проекту «Змінити ставлення за 365 днів» від Talan Group;

- вручення Премії за внесок у розвиток соціальної реклами та активну соціальну роботу.



Вхід на фестиваль за запрошеннями. Замовити їх можна на сайті http://socialfestival.in.ua/


Національний фестиваль соціальної реклами вперше відбувся в Києві в 2005 році. Це головний майданчик України, де можуть бути представлені розробки авторів і замовників соціальної реклами, маркетингу і PR. Місія фестивалю - сприяти розвитку соціальної реклами як важливого інструменту вирішення соціальних проблем суспільства, підтримувати і заохочувати найбільш значущі соціальні рекламні проекти. Організатори НФСР - Спілка рекламістів України журнал «Маркетинг і реклама». З 2013 року в рамках НФСР вручається Премія за внесок у розвиток соціальної реклами та активну соціальну роботу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY