detector.media
17.04.2013 14:38
19 квітня – показ фільму-альманаху «Відкритий доступ» у Одесі
19 квітня – показ фільму-альманаху «Відкритий доступ» у Одесі

19 квітня о 18.00 в Коворкинговому просторі: Одеса, вул. Грецька, 1а відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

В дискусії візьмуть участь журналіст «Української правди», герой новели «Межигір'я» -  Сергій Лещенко, журналістка  5-го каналу - Тетяна Даниленко, продюсер альманаху «Відкритий доступ»  - Аксиня Куріна та керівник напрямку доступу до публічної інформації Партнерства «Новий громадянин» - Аліса Рубан.  Модеруватиме дискусію журналіст «Української правди» та ТВі Мустафа Найєм. 

 

Фільм-альманах складається з 5 новел: «Межигір'я» (автор - Володимир Тихий), «Афганець» (автор - Дмитро Коновалов), «Школа» (автор - Сергій Андрушко),  «Дім з химерами» (автор - Жанна Довгич), «У кутку» (автор - Дмитро Тяжлов).

 

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

 

«Відкритий доступ» - це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об'єднує - активна громадянська позиція.

 

Також під час заходу буде презентовано фотопроект «Відкритий Доступ», у фотозйомці якого взяли участь 22 провідних українських журналісти.

 

Вхід на захід вільний!

 

Фільм створено за ініціативи ГО Центр UA (Партнерство Новий Громадянин).

 

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

З усіх питань просимо звертатись до Аліси Рубан - alisa.ruban@gmail.com, (050) 302-94-35.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY