detector.media
15.04.2013 14:10
31 травня вперше в Україні та СНД відбудеться жанровий семінар з ситкому
31 травня вперше в Україні та СНД відбудеться жанровий семінар з ситкому

31 травня в Києві відбудеться семінар міжнародного експерта в області розробки сценаріїв та виробництва комедійних проектів Стіва Каплана. Захід заплановано в рамках лінійки освітніх семінарів для сценаристів, продюсерів, режисерів, редакторів і письменників телебачення і кіно компанії «МРМ».


Тема семінару - «Ситком і використання прихованих інструментів».


Серед учнів Стіва Каплана - сценаристи таких комедійних проектів, як Friends («Друзі»), Sex And The City («Секс у великому місті»), Everybody Loves Raymond (російська адаптація - «Вороніни»), The Big Bang Theory («Теорія великого вибуху »), Ugly Betty (російська адаптація -« Не родись вродливою ») і інші.


Крім викладання в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі (UCLA), Нью-Йоркському університеті (NYU) і багатьох інших Стів Каплан створив театр комедії HBO Workspace, програму для сценаристів HBO New Writers Program, а також став співзасновником і художнім директором театру Панчлайн в Манхеттені (Manhattan Punch Line Theatre).


Стів Каплан консультує та проводить докторінг сценаріїв для таких компаній, як Dreamworks, Disney, HBO, Paramount, Touchstone і багатьох інших.
«Стів Каплан мав дуже великий вплив на мене, як на письменника. Багато з його методів аналізу комедійних сцен я використовую донині. Хоча я намагаюся ніколи не признаватися в цьому », - сказав Стів Скрован, продюсер і сценарист серіалів« Усі люблять Реймонда »(російська адаптація -« Вороніни »),«Війна в домі», «Довго і щасливо», США.


Унікальність програми семінару в Києві полягає в тому, що в неї включені практичні вправи - аудиторія отримає конкретні завдання, які необхідно зробити на семінарі, і кожен результат буде розібраний Стівом Капланом. Таким чином, учасники семінару зможуть отримати практичні рекомендації та поради.


Реєстрація, додаткова інформація та програма семінару - на сайті www.mrm.ua , а також за телефоном +380 44 459 4610, info@mrm.ua


Поспішайте зареєструватися на семінар за меншої вартості до 1 травня!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY