detector.media
12.04.2013 23:21
Депутати і політики залишили студію «Шустер live» під час ефіру (ВІДЕО)
Депутати і політики залишили студію «Шустер live» під час ефіру (ВІДЕО)
після того, як Олег Ляшко влаштував презентацію своєї родини

Депутати і політики залишили студію «Шустер live» під час випуску ток-шоу в ефірі телеканалу «Інтер» 12 квітня. Це сталося піся того, як лідер Радикальної партії України Олег Ляшко вирішив представити в ефірі загальнонаціонального каналу свою дружину. Таким чином він відповів на запитання щодо того, чому він не зазначає інформацію про доходи Розіти Ляшко у декларації.
 
Депутат нагадав, що останнім часом йому закидали те, що він гей. Аргументуючи, що це не так, пан Ляшко запросив до мікрофона свою дружину. Автор і ведучий ток-шоу Савік Шустер надав їй слово. Пані Ляшко закликала присутніх у студії говорити про політику, а не про особисті речі.
 
Під час виступу подружжя Ляшків запрошені до студії гості почали підводитися та залишати студію. Вони зазначали, що такий формат суспільного ток-шоу їх не влаштовує. «Ми не прийшли сюди працювати клоунами», - сказав народний депутат (ВО «Батьківщина») Микола Княжицький.
 
Також студію залишили народні депутати Олександра Кужель (ВО «Батьківщина»), Валентин Наливайченко («УДАР Віталія Кличка»), Володимир Олійник (Партія регіонів), лідер фракції «Наша Україна» у ВР V скликання Роман Безсмертний, міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, голова Держслужби з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський та інші.

 


 
Савік Шустер закликав Олега Ляшка піти, а гостей програми повернутися. До його прохання прислухався Володимир Олійник. Також дискусію підтримав політолог Вадим Карасьов. Продовжилася програма прямим включенням з Харкова за участі міського голови Геннадія Кернеса.
 
Теми сьогоднішнього випуску «Шустер live» - «Луценко на свободі. Кому вигідне помилування екс-міністра: владі чи опозиції?. FEMEN проти Путіна: чи сядуть українські дівчата у німецьку в’язницю за російську демократію?»
 
«Детектор медіа»

Фото - http://podrobnosti.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY