detector.media
12.04.2013 11:49
НРКУ проведе сьогодні радіоміст Київ-Кишинев, присвячений урегулюванню у Придністров'ї

Сьогодні, 12 квітня, Національна радіокомпанія (НРКУ) транслюватиме радіоміст Київ-Кишинев, на якому буде обговорюватись  тема головування України в ОБСЄ та перспективи врегулювання Придністровського конфлікту. Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Трансляція радіомосту відбудеться на Першому каналі УР-1 о 17.10. Ведуча - Євгенія Калайда.

 

Послухати програму можна буде також в діапазоні 105 FM та в Інтернеті за адресою www.radioukr.com.ua .

 

У сфері міжнародних відносин придністровську проблему прийнято називати «замороженою». Під час радіомосту в кишинівський та київських студіях експерти говоритимуть, чи існують шанси на те, що протягом 2013 року, у період головування України в ОБСЄ, проблему буде виведено з точки замерзання. За словами міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, якого цитує прес-служба НРКУ, придністровське врегулювання - одних з  пріоритетів України під час головування в Організації з безпеки та співробітництва у Європі.

 

Наскільки реалістичною є це завдання та що стоїть на заваді процесу, будуть говорити у студії у Кишиневі - Оазу Нантой, політолог програм Кишинівського Інституту громадських політик, Раду Врабіє - експерт Асоціації з зовнішньої політики, у  Києві - Віталій Кулик, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства, і Дмитро Левусь, політолог, директор Центру «Український меридіан».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY