detector.media
12.04.2013 10:50
16 квітня - вебінар «Професійні стандарти та етика в онлайн медіа»

16 квітня о 13.00 впройде вебінар «Професійні стандарти та етика в онлайн медіа». Про це повідомляє сайт «Інституту розвитку регіональної преси» (ІРРП)

 

Доповідачем вебінару буде  Олег Хоменок - старший радник з питань друкованих ЗМІ Internews Network, сертифікований медіа-консультант та тренер з журналістики з багаторічним досвідом у медіа-галузі, автор  кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці та регіональний координатор міжнародного проекту SCOOP (Данія) з підтримки журналістських розслідувань. Пан Хоменюк працював журналістом та редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа у 1997 році і радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа з 2005 року.

 

Програма вебінару:

-                     Як змінились професійні стандарти з появою нових медіа?

-                     Етика в нових медіа: що нового?

-                     Чи можуть блогери бути етичними.

 

Тривалість вебінару:  1,5-2 години. Для участі у вебінарі необхідно: мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).  також необхідно заповнити онлайн-анкету до 15 квітня 2013 року (до 13.00 години). Усім зареєстрованим учасникам 15 квітня буде надіслане гіперпосилання на вікно вебінару.

 

Реєстрація і детальна інформація  - на сайті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY