detector.media
11.04.2013 18:05
Газета «Сегодня» не змінить періодичність виходу через звільнення журналістів
Газета «Сегодня» не змінить періодичність виходу через звільнення журналістів

Всі видання холдингу «Сьогодні Мультимедіа» не змінили періодичність виходу і працюють у штатному режимі. Про це повідомила «Детектор медіа» прес-служба холдингу, відповідаючи на запитання, що зміниться у щоденній газеті «Сегодня» після масових звільнень журналістів.

 

Нагадаємо, сьогодні, 11 квітня, одразу кілька ЗМІ повідомили про звільнення 52 працівників редакції газети «Сегодня». За попередніми версіями, журналісти перейшли на роботу у нову газету «Вести», яку очолив колишній головред «Сегодня» Ігор Гужва.

 

«Холдинг «Сьогодні Мультимедіа» працює у штатному режимі, масових звільнень як про це писали деякі ЗМІ, не відбулось, ключові журналісти видань як і раніше працюють над новими матеріалами», - йдеться у повідомленні прес-служби «Сьогодні Мультимедіа».

 

«Всі видання холдингу виходять з тією ж періодичністю і в тій самій якості, що і раніше», - запевняє прес-служба холдингу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Державна реєстраційна служба України  зареєструвала 15 березня друковане видання «Вести» - нову газету, якою керуватиме Ігор Гужва. Реєстраційною службою зареєстровано видання «Вести. Всеукраинский выпуск» та низку регіональних версій: «Вести. Днепропетровский выпуск», «Вести. Донецкий выпуск», «Вести. Киевский выпуск», «Вести. Крымский выпуск», «Вести. Одесский выпуск» і «Вести. Харьковский выпуск». Газета виходитиме російською мовою. Вихід першого числа, за даними ЗМІ, запланований на квітень.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY