detector.media
11.04.2013 16:59
Матчі української збірної у відборі до «Євро-2016» і Чемпіонату світу-2018 покаже ТРК «Україна»
Матчі української збірної у відборі до «Євро-2016» і Чемпіонату світу-2018 покаже ТРК «Україна»
Вартість угоди про придбання права на трансляцію наразі не розголошується

Медіа-холдинг «Медіа Група Україна» (ТРК «Україна», «Футбол», «Футбол+») підписав ексклюзивний контракт про довгострокову співпрацю з УЄФА в рамках кваліфікаційних раундів Чемпіонату Європи-2016 у Франції та Чемпіонату світу-2018 у Росії. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

«УЄФА в загальнонаціональному тендері, враховуючи успішний досвід трансляцій Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Чемпіонату Європи-2012, зробив вибір на користь каналів медіа-холдингу «Медіа Група Україна»- «Україна», «Футбол» та «Футбол+». Таким чином, офіційним транслятором кваліфікаційних матчів збірної України на Чемпіонат Європи-2016 і Чемпіонат світу-2018 з моменту початку відбіркового циклу ЄВРО-2016 стає телеканал «Україна», - повідомила прес-служба.

 

«Ми раді продовженню співпраці з УЄФА. Ліга чемпіонів, Ліга Європи, ЄВРО-2012, а тепер - ще один довгостроковий контракт. Співпраця з УЄФА стає приємною традицією. Вважаю, що це не тільки перемога в тендері для наших каналів, а й перемога всіх українських любителів футболу», - зазначив Федір Огарков, генеральний директор медіа-холдингу «Медіа Група Україна».

 

Угода «Медіа Група Україна» з УЄФА також включає в себе пакет ексклюзивних прав на трансляції групою спортивних каналів «Футбол» і «Футбол+» домашніх матчів збірних провідних європейських країн у кваліфікації на Чемпіонат Європи-2016 і на Чемпіонат світу-2018.

 

«Відбірний цикл до ЄВРО-2016 буде абсолютно новим форматом. УЄФА реформує кваліфікацію, і тепер футбольні матчі відбору будуть проходити з четверга по вівторок, а час початку матчів стане фіксованим: у четвер, п'ятницю, понеділок та вівторок поєдинки будуть стартувати о 21.45 за київським часом, а в суботу та неділю - о 19.00 і 21.45. На каналі «Україна» глядачі зможуть побачити всі матчі збірної України у відбіркових циклах на ЄВРО-2016 і Чемпіонат світу-2018, а на каналах «Футбол» і «Футбол+» транслюватимуться кваліфікаційні матчі провідних «футбольних» країн. Це дозволить українським шанувальникам футболу побачити максимальна кількість ігор, з чим я всіх і вітаю», - відзначив директор телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Олександр Денисов.

 

Вартість контракту не розголошується. У коментарі «Детектор медіа» Олександр Денисов зазначив: «Вартість угоди не розголошується, але в тендері ми перемогли не тільки українських мовників, а й одного великого європейського».

 

До матчів збірної України у кваліфікації на ЄВРО-2016 і на ЧС-2018 група спортивних каналів «Футбол» і «Футбол+» випустить спеціальні тематичні програми, багатогодинні марафони, присвячені цим поєдинкам.

 

Кваліфікаційні матчі ЄВРО-2016 і Чемпіонату світу-2018 також будуть доступні користувачам відеосервісу oll.tv.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY