detector.media
11.04.2013 15:53
Євгеній Кисельов заявив, що з Ганною Безулик вчинили непорядно
Євгеній Кисельов заявив, що з Ганною Безулик вчинили непорядно

Євгеній Кисельов, директор «Національних Інформаційних Систем» («НІС») на телеканалі «Інтер»,  заявив, що не знає наразі, чи буде колишня автор і ведуча проекту «Справедливість» Ганна Безулик робити нові проекти на «Інтері». Про це він сказав під час онлайн-конференції на сайті podrobnosti.ua11 квітня.

 

Відповідаючи на питання, чи продовжить Ганна Безулик свою співпрацю з «Інтером», Євгеній Кисельов сказав, що «це - питання не до нього», і далі розказав про своє ставлення до ситуації з телеведучою.

 

«Я зараз відповідаю за підготовку новин на телеканалі, за випуски «Подробностей» і «Подробиць тижня». Якщо Ганна Безулик буде робити новинні програми, то буду відповідати і за це. Але зараз мені нема чого відповісти про подальші плани стосовно пані Безулик. Я з нею майже незнайомий. Запрошення її на «Інтер» було не моїм рішенням. Це рішення приймалось не зовсім порядно стосовно Ганни Безулик, тому що власник «Інтера» на той час уже знав про майбутню продаж каналу», - сказав Євгеній Кисельов.

 

Крім того керівник новинного продакшину «Інтера» заявив про своє відношення до проектів пані Безулик.

 

«В період запуску телеканалу ТВі я зустрічався з Ганною, ми поспілкувались, подивились її програми, і тоді було прийняте рішення не співпрацювати з нею. Це співпадає з моїм баченням. Я вважаю, що Ганні Безулик не вистачає харизми і телевізійної чарівності. Не знаю, як вона стала телезіркою. Нехай її запрошують ті, хто оцінює її можливості по-іншому», - відверто сказав пан Кисельов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY