detector.media
11.04.2013 13:50
15 квітня – показ фільму «Ціна сексу» та зустріч із режисером Мімі Чакаровою

15 квітня о 18.00 в Будинку Кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6, Малий зал) відбудеться зустріч з режисером документального кіно і фотографом Мімі Чакаровою та показ фільму «Ціна сексу» - кіножурналістського розслідування про торгівлю людьми та сексуальне рабство, над яким авторка працювала протягом десяти років.

 

Мімі Чакарова розповідає про глобальні проблеми, вивчаючи конфлікти, корупцію та торгівлю жінками. У 2011 році з'явився її повнометражний документальний фільм про торгівлю людьми та корупцію «Ціна сексу», за який вона отримала Премію Нестора Альмендроса за мужність у кіномистецтві на Фестивалі фільмів з прав людини у Нью-Йорку, престижну Премію Дєніела Перла за «Видатну діяльність у сфері міжнародних журналістських розслідувань» та була серед фіналістів Премії Дарт за майстерність у журналістському висвітленні травматичних подій (Coverage of Trauma). Серед інших нагород варто відмітити номінацію на премію Еммі у категорії новин та документалістики.

 

Роботи Мімі Чакарової з'являлися у багатьох відомих медіа: National Geographic; The New York Times Sunday Magazine; The Atlantic Monthly, Ms.; The Sunday Times Magazine, London; CBS News' 60 Minutes; CNN World; BBC World; PBS' FRONTLINE/World and the Center for Investigative Reporting.  Мімі Чакарова викладала в Університету Берклі та Стенфордському Університеті.

 

Кількість місць на заході обмежена. Акредитація на сайті АУП: www.aup.com.ua

 

Контактна особа: Юлія Гузар, тел: (063) 1420961

 

Проект здійснено за підтримки  Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY