detector.media
10.04.2013 16:48
Нацрада не покарала радіо Relax, Lounge FM і «Голос столиці» за самовільну зміну позивних
Нацрада не покарала радіо Relax, Lounge FM і «Голос столиці» за самовільну зміну позивних

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення взяла до відома результати позапланової перевірки радіостанцій ТОВ «Мюзік Радіо», «Пілот-Україна» та ТОВ ТРК «Киевские ведомости». Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 10 квітня.

 

Нагадаємо, перевірка була призначена через самовільну зміну позивних .

 

Зокрема, в ефірі «Мюзік радіо» після кожного музичного твору лунає позивний Relax, в ефірі ТОВ «ТРК "Пілот-Україна"» - крім позивного Next (затвердженого ліцензією) лунає позивний Lounge FM, в ефірі ТОВ «ТРК "Киевские ведомости - телерадіоефір"»замість позивного «Радіо Динамо» щогодини лунає позивний «Голос столиці».

 

Нацрада взяла до відома згадані порушення, оскільки компанії звернулись до регулятора з заявками про переоформлення ліцензії.

 

Втім  представник  «Мюзік радіо» спробував  довести, що  слово  «Релакс», яке звучить в ефірі,  є не новим позивним, а елементом оформлення ефіру. Однак це викликало обурення членів Національної ради. Ірина Опілат, член Нацради, попросила не вводити регулятора в оману і зізнатись у тому, що компанії змінили концепцію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY