detector.media
09.04.2013 14:32
Благодійний телемарафон на каналі «Запоріжжя» зібрав 900 тис. грн для хворих дітей
Благодійний телемарафон на каналі «Запоріжжя» зібрав 900 тис. грн для хворих дітей

У прямому ефірі Запорізької ОДТРК відбувся телемарафон «Любов милосердствує», який став завершальним заходом обласного благодійного проекту. Про це повідомляє прес-служба  Держкомтелерадіо.

 

Протягом кількох місяців на телеканалі «Запоріжжя» демонструвалися відеосюжети про дітей, які потребують допомоги , розповідалося про всі благодійні акції, що відбувалися  в рамках проекту. Тригодинний телемарафон став кульмінаційною точкою проекту «Любов милосердствує».  У ньому взяли участь керівники області та міста, депутати, лікарі, волонтери, представники громадських організацій.

 

Імпровізовані телевізійні майданчики були розгорнуті у кількох православних храмах Запоріжжя, і городяни  отримали можливість висловити свою думку стосовно милосердя та добрим словом підтримати дітей у боротьбі з хворобою. Телемарафон, на думку організаторів, підтвердив, що людей з відкритим добрим серцем дуже багато: було зібрано понад 900 тисяч гривень благочинних внесків. Також понад 800 людей здали кров для хворих дітей.

 

Мета започатковано в області три року тому проекту «Любов милосердствує» - допомогти хворим дітям, які перебувають у відділенні онкогематології Запорізької обласної лікарні та у дитячому відділенні протитуберкульозного  диспансеру. Його організатори - Запорізька єпархія української православної церкви, Запорізька ОДА та  Запорізька ОДТРК. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY