detector.media
08.04.2013 18:02
У Миколаєві міліція не дозволяла журналісту знімати ремонт доріг (ВІДЕО)

У Миколаєві співробітники міліції намагалися завадити  журналісту інформаційного агентства «Українська медіа група»  («УМГ») фотографувати  ремонт і перекриття доріг у центрі міста. Про це повідомляє сайт «Преступность.нет», що належить інформаційному агентству «УМГ».

 

За інформацією видання, коли кореспондент здійснював фотофіксацію ремонту доріг у центрі Миколаєва, до нього підійшли троє чоловіків і стали розпитувати, що саме він знімає. Невідомі не представились, але захотіли видалити  зроблені фото.

 

Після цього до журналіста підійшло двоє співробітників міліції - підполковник столичної міліції та капітан, співробітник «Беркуту», який представився Анатолієм Горбуновим.

 

«Міліціонер одразу ж заходився ставити питання з приводу того, що саме фотографує кореспондент. На запитання, хто саме викликав співробітників міліції, «беркутівець» відповів: «А яка тобі різниця?» Далі до розмови підключився столичний підполковник міліції, який заявив, що має намір «запросити» кореспондента у райвідділ міліції і він нібито не може відмовитися туди проїхати. «Мені цікаво подивитися, що ви там познімали. Можливо, є інформація, секретна інформація (фотозйомка проводилася відкрито в самому центрі міста Миколаєва - стверджує видання, - ТК), яку не можна знімати. Сідайте в машину. Ви не можете від цього відмовитися - не та ситуація», заявили міліціонери», - пише видання.

 

Після цього на місце інциденту прибув керівник  ІА «Українська медіа група» Артем Дибленко.

 

Як пише видання, капітан Анатолій Горбунов продовжував наводити аргументи, чому не можна робити фотозйомку в центрі міста, і навіть запідозрив журналіста у шпигунстві.

 

Зрештою,  коли  правоохоронці  на уточнююче запитання відповіли, що не затримують кореспондента, інцидент був вичерпаний.

 

«Преступность. нет» пише, що капітан міліції Анатолій Горбунов після інциденту поки не знайшов часу поспілкуватися з представниками засобів масової інформації.

 

«Сподіваємося, що президент України Віктор Янукович і прес-секретар президента Дарка Чепак знайдуть можливість і прокоментують ситуацію», - зазначив пан Дибленко.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар у секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області. Поки що отримати коментар не вдалось на дзвінки відповідає автовідповідач.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY