detector.media
08.04.2013 16:03
Фільм про Квітку Цісик перевищив середню частку «Інтера»
Фільм про Квітку Цісик перевищив середню частку «Інтера»

5 квітня прем'єра документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі» на телеканалі «Інтер» взяла рейтинг 3,01%, частку 16,59%, аудиторія 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За вибіркою «Вся Україна» показники дещо нижчі - рейтинг 2,52%, частка 15,12%.

 

Стрічка вийшла у слоті 00.00-00.37.

 

Показники стрічки перевищили середні каналу, адже минулого тижня (1-7 квітня) «Інтер» мав частку - 13,19% за «50 тис.+» та 14,51% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, документальний фільм «Інтера»  присвячений пам'яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.  Над фільмом працювали: генеральний продюсер проекту Ганна Безлюдна, головний редактор проекту Антон Нікітін, режисер-постановник Софія Чемерис, автори сценарію Леся Вакулюк і Наталя Ковальова, оператор-постановник Герман Федоренко.

 

Як писала «Детектор медіа», ефірній прем'єрі документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі» вперше в історії телеканалу передувала прем'єра наживо.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY