detector.media
06.04.2013 19:40
Стець здивований новиною про рішення Дорофеєва
Стець здивований новиною про рішення Дорофеєва
«У нього була домовленість з 5-м каналом про те, що Сергій працює в ефірі до травня»

Генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець здивований інформацією «Детектор медіа» про початок співпраці з телеканалом «Інтер» ведучого проекту «Портрети з Сергієм Дорофеєвим». Про це він сказав в коментарях ТК.

 

«Мене здивувала інформація про те, що Сергій вже 8-го квітня буде робити інтерв'ю для телеканалу "Інтер". Наскільки мені відомо, у нього була домовленість з 5-м каналом про те, що Сергій працює в ефірі до травня. Також ми говорили, що до кінця телесезону він є обличчям лише 5-го каналу. Зрештою, інформація про його перехід на "Інтер" мала бути опублікована в спільному прес-релізі каналу і Дорофеєва наприкінці співпраці, в останні дні квітня», - сказав Юрій Стець.

 

Також він додав: «Очевидно, що причину порушення цих домовленостей треба шукати в його домовленостях з новими власниками «Інтера», Фірташем та Льовочкіним. Далі додумайте самі...».

 

Нагадаємо, сьогодні джерелам «Української правди» стало відомо, що Сергій Дорофеєв розпочинає співпрацю із «Інтером» і на початку тижня має записати інтерв`ю з патріархом Кирилом, погляди якого є дискусійними для українського суспільства.

 

В коментарях «Детектор медіа» Сергій Дорофеєв інформацію про перехід на «Інтер» підтвердив. Однак розповідати про будь-які подробиці відмовився, оскільки, за його словами, переговори із «Інтером» ще тривають і жодних заяв щодо нової посади та повноважень він робити не готовий.

 

Щодо свого особистого рішення Сергій Дорофеєв відзначив у коментарях ТК, що бачить на «Інтері» більше можливостей для реалізації себе як медіаменеджера і ведучого, ніж мав на 5-му каналі.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://podrobnosti.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY