detector.media
05.04.2013 12:48
«1+1» організовує квест для журналістів до старту шоу «Великі перегони»
«1+1» організовує квест для журналістів до старту шоу «Великі перегони»

Телеканал «1+1» запрошує журналістів взяти участь у квесті, що буде присвячений старту на каналі нового реаліті-квест-шоу «Великі перегони». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Переможець квесту отримає сертифікат на подорож в розмірі 5 000 грн. від компанії «Кий Авіа» та Tickets.ua.

 

«Участь у квесті не вимагатиме багато часу, подорожей чи фізичних зусиль. Головні фактори та запорука виграшу - ваша увага, інтуїція,  цікавість і журналістський талант!», - звертає увагу канал.

 

За умовами гри на початку кожного тижня учасники будуть отримувати різні онлайн-завдання або запитання, розраховані на ерудицію, кмітливість та швидкість. Виконання кожного завдання буде приносити учасникам від одного до шести балів. Гравець, який збере найбільшу кількість балів, перемагає у квесті. Тривалість квесту - 5 тижнів. На початку травня буде визначено переможця.

 

Для того, щоб взяти участь у квесті необхіднонеобхідно заповнити реєстраційну форму до 20.00 5-го квітня http://bit.ly/velyki_perehony. Обов'язковою умовою участі є наявність профілю учасника в соціальній мережі Facebook.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  13 квітня на телеканалі «1+1» вийде прем'єра реаліті-квест шоу «Великі перегони» за форматом The Amazing Race.

 

Виробництво проекту здійснює Sister's Production, вестиме шоу репер Фоззі (справжнє ім'я - Олександр Сидоренко) з гурту ТНМК.

 

У проекті беруть участь команди, що складаються з двох осіб (чоловік та дружина, брат та сестра, колеги по роботі, батьки та діти, близькі друзі). Команди вирушають у навколосвітню подорож, протягом якої змагатимуться між собою на різних етапах у різних країнах. На учасників чекають випробування на швидкість, витривалість, кмітливість. Заради перемоги вони мають продемонструвати силу волі та здатність грати в команді.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY