detector.media
05.04.2013 11:35
На К1 стартує «Таємний кухар» - адаптація турецького формату Blind Taste
На К1 стартує «Таємний кухар» - адаптація турецького формату Blind Taste

Адаптація турецького формату Blind Taste на К1 називатиметься  «Таємний кухар» і стартує 8 квітня.  Про запуск шоу повідомляє сайт каналу.

 

Проект виходитиме в ефір о 19.00.

 

Шеф-кухарем проекту став  італієць Вінченцо Барба, почесний член всесвітньої асоціації шеф-кухарів італійців. Він працював шеф-кухарем в Іспанії, Бразилії, Японії, Німеччині та Великобританії. Як повідомляє канал, «у ресторанному світі його вважають неперевершеним майстром середземноморської, європейської та ф'южен кухонь».

 

«Для мене на кухні немає жінок і чоловіків, є професіонали. Було пару учасників, які мене здивували - дуже смачно приготували мої авторські страви, я був вражений їх знаннями та вміннями. Учасникам доведеться приготувати бичачі і страусині яйця, жаб'ячі лапи, живого лобстера», - зазначив пан Барба.

 

Переможець програми отримає 5 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, у  шоу Blind Taste четверо учасників змагаються в кулінарній майстерності. Особливістю формату є ігрові деталі: на кожному етапі учасники виконують різні завдання із зав'язаними очима, покладаючись лише на свої смакові рецептори. Спочатку вони за смаком намагаються вгадати, з чого приготована страва шеф-кухаря, а далі готують щось подібне. Після цього вони дегустують усі страви, не знаючи, яку приготували самі, а яка належить конкурентам, та наосліп виставляють бали. До них додаються оцінки шеф-кухаря.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», подібний формат The Taste компанії Red Arrow International, у якому знані кухарі вибирають учасників у свою команду за смаковими рецепторами , адаптує канал «1+1». Українська версія називатиметься «Смак», її вихід запланований на весну 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY