detector.media
03.04.2013 18:48
16 квітня - вебінар «Професійні стандарти та етика в онлайн-медіа»
16 квітня - вебінар «Професійні стандарти та етика в онлайн-медіа»

ІРРП запрошує журналістів на вебінар «Професійні стандарти та етика в онлайн-медіа», який відбудеться 16 квітня о 13.00.

 

Доповідач: Олег Хоменок - старший радник з питань друкованих ЗМІ Internews Network, медіа-тренер.

 

Цільова аудиторія: журналісти.

 

Програма:

- Як змінились професійні стандарти з появою нових медіа?

- Етика в нових медіа: що нового?

- Чи можуть блогери бути етичними.

 

Тривалість вебінару:  1,5-2 години.

 

Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у вебінарі необхідно: мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).

 

Реєстрація:для участі у вебінарі необхідно заповнити онлайн-анкету до 15 квітня (до 13.00 години). Усім зареєстрованим учасникам 15 квітня буде надіслане гіперпосилання на вікно вебінару.

 

Олег Хоменок - старший радник з питань друкованих ЗМІ Internews Network, медіа-тренер, є сертифікованим медіа-консультантом та тренером з журналістики з багаторічним досвідом у медіа-галузі, автором кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці та регіональним координатором міжнародного проекту SCOOP (Данія) з підтримки журналістських розслідувань. Працював журналістом та редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа у 1997 році і радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа з 2005 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY