detector.media
03.04.2013 13:50
«Музична академія Євробачення» - на Першому Національному
«Музична академія Євробачення» - на Першому Національному
ПРЕС-РЕЛІЗ

7 квітня о 12.35 Перший Національний покаже ексклюзивний міжнародний проект «Музична академія Євробачення».

 

Міжнародний проект «Музична академія Євробачення», присвячений Дитячому пісенному конкурсу «Євробачення» в Україні, створений для пошуку талановитих особистостей і вдалих музичних композицій. Перш за все журі проекту шукатиме талант, нестандартну творчу особистість.

 

Місія «Міжнародної академії Євробачення» - створення умов, сприятливих для культурного розвитку дітей і підлітків та формування у них нових поглядів на творчість і мистецтво.

 

Серед зіркового журі проекту можна буде побачити: музичного продюсера Першого Національного Влада Багінського, співачку, автора і композитора Любашу, народного артиста України, композитора Олександра Злотника, аранжувальника, соліста гурту «Отпетые мошенники» Том-Хаоса, фіналіста «Фабрики зірок - 3», переможця «Фабрики. Суперфінал» Матіаса, соліста гурту «На-На» Павла Соколова, а також переможницю Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2012» Анастасію Петрик та учасницю ДПКЄ-2008 Вікторію Петрик.

 

У проекті «Міжнародна школа Євробачення» візьмуть участь талановиті виконавці з України та Росії. Всі вони позмагаються за головний приз - місце у фіналі національного відбору на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення». Для переможця з України - як учасника, а для переможця з Росії - як гостя.

 

Цієї неділі учасники проекту «Міжнародна школа Євробачення» виконуватимуть естрадні пісні. Для всіх глядачів Першого Національного неперевершені виступи подарують: Ліза Балакірєва, Юля Асесорова, Кирило Соколов, Алла Трусова, Данило Афанасенков, Артем Кузнєцов, Оля Дулумбаджи, Катя Єрмішкіна, Софія Тарасова та Соня Лопухова.

 

Ведучі - Ліза Арфуш, Микита Кіоссе та Аліна Піддубна.

 

Не пропустіть перший випуск ексклюзивного проекту «Музична академія Євробачення» - вмикайте Перший Національний.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY