detector.media
03.04.2013 13:26
Програмним директором групи «Інтер» стала Ірина Курчакова, закупівлями контенту займеться Валентина Дроздова
Програмним директором групи «Інтер» стала Ірина Курчакова,  закупівлями контенту займеться Валентина Дроздова

Програмним директором  телеканалу «Інтер» і заступником директора компанії «Дайрект Сайт Аквізішн» по плануванню закупівель для каналів Inter Media Group стала Ірина Курчакова. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Роботу на «Інтері» пані Курчакова розпочне 5 квітня. До сфери її відповідальності входитиме формування програмної політики телеканалу «Інтер» у відповідності з загальною стратегією розвитку Inter Media Group.

 

Закупівлями програмного контенту для телеканалів Inter Media Group займеться Валентина Дроздова, яка з 5 квітня 2013 призначена на посаду керівника департаменту організації закупівлі програмних продуктів компанії «Дайрект Сайт Аквізішн».

 

«Я радий, що до команди телеканалу «Інтер» приєдналися такі поважні та авторитетні в медійній галузі професіонали як Ірина Курчакова та Валентина Дроздова. Упевнений, що наші консолідовані зусилля зміцнять лідерські позиції телеканалу «Інтер» та Inter Media Group на телевізійному ринку України », - переконаний голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», попередній програмний директор «Інтера» Інна Кондратюк  та керівник департаменту закупівель компанії «Дайрект Сайт Аквізішн» Інна Філіппова залишають  Inter Media Group і тепер працюватимуть у сфері закупок у групі «1+1».

 

Як повідомляє прес-служба «Інтера», 4 квітня 2013 - їх останній робочий день. Керівництво групи подякувало Інні Кондратюк та Інні Філіпповій «за багаторічну продуктивну роботу в компанії і бажає їм подальших професійних успіхів».

 

Ірина Курчакова залишила телеканал на початку 2013 року і заснувала  власний продакшн Accel Time Production. Компанія розпочала  розробку нових жіночих драматичних серіалів.

 

Валентина Дроздова була керівником департаменту закупок на «Україні», і також залишила канал на початку 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY