detector.media
02.04.2013 11:42
«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможцем четвертої відбіркової гри став Даниїл Данильченко
ПРЕС-РЕЛІЗ

31 березня на телеканалі «Україна» відбувся показ четвертої відбіркової гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Переможцем став 14-річний Даниїл Данильченко (Марківка, Луганська область, Україна).

 

Цього разу за перемогу у фіналі відбіркового туру боролися Даниїл Данильченко (Марківка), Андрій Приходько (Київ), Валерій Крушельницький (Рівне). Але перемога дісталася саме Даниїлу, який дав більшу кількість правильних відповідей.

 

Даниїл Данильченко навчається у 7 класі місцевої Марківської гімназії. Захоплення у хлопця найрізноманітніші: він любить читати, цікавиться 3D-графікою, а також займається греко-римською боротьбою.

 

«Я люблю спорт, мені подобаються технічні дисципліни та комп'ютери, тому сподіваюся, що мої таланти проявляться саме в цих сферах», - написав учасник ерудит-шоу в своїй анкеті.

 

На думку Даниїла, щоб чогось досягти в житті, досить цього захотіти й наполегливо працювати, а головне - досягати результатів чесно.

 

Даниїл Данильченко став переможцем четвертої відбірної гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Попереду ще - 4 відбіркові тури, кращі гравці яких візьмуть участь у наступному етапі змагань - півфіналах.

 

Дивіться ерудит-шоу «Найрозумніший» щонеділі на телеканалі «Україна» о 14.00.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY