detector.media
27.03.2013 11:24
Італійський співак Алессандро Сафіна стане наставником у шоу «1+1» «Битва хорів»
Італійський співак Алессандро Сафіна стане наставником у шоу «1+1» «Битва хорів»

Наставником у шоу «Битва хорів» за форматом Clash of the Choirs («1+1») буде італійський співак Алессандро Сафіна, а членом журі - народна артистка України Ніна Матвієнко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Для участі в шоу, повідомляє канал, італійський естрадний та оперний співак переніс на інший термін своє світове турне. У якому саме місті пан Сафіна збере хор та хто ще із зірок стане наставниками і суддями «Битви хорів», канал поки не розголошує. Зараз «1+1» готується до кастингів.

 

Нагадаємо, «Битва хорів» - українська версія популярного формату Clash of the Choirs, який дебютував на американському каналі NBC у 2007 році. Нині формат Clash of the Choirs адаптований у 15 країнах світу, серед яких - Франція, Британія, Польща, Данія та Швеція. Виробництво шоу здійснює Sister's Production.

 

Українська версія шоу розпочнеться з етапу масштабних кастингів, під час яких зіркові тренери відправляться по містах, де будуть набирати собі команди. Створені хорові колективи змагатимуться за перемогу в прямих ефірах шоу. Взяти участь у кастингу зможе кожен, кому виповнилося 14 років.

 

У проекті «Битва хорів» в якості тренерів та суддів візьмуть участь зірки із світовим ім'ям, а також вперше у прямому ефірі одночасно на сцену вийдуть 160 учасників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY