detector.media
26.03.2013 18:23
25 квітня – конференція «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації»

У рамках  4-го конкурсу професійної журналістики «Честь професії»* відбудеться конференція з актуальних питань професійної журналістики «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації». Для участі у конференції запрошуються журналісти друкованих, інтернет-ЗМІ, ТВ та радіо.

 

Конференцію організовують Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ).

 

Захід відбудеться за адресою  м. Київ, МІМ Київ, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал з 10 до 17.30

 

Конференція складатиметься з трьох тематичних блоків:

 

- Традиційні та цифрові ЗМІ. Інновації в журналістиці. Доповідач - Анетт Новак,  міжнародний медіа-консультант і спікер, віце-президент Медіа Інституту Fojo ( FojoMediaInstitute) і член правління Всесвітнього Форуму Редакторів (WorldEditorsForum).

 - Якісна/професійнажурналістика. Що це таке сьогодні? Доповідач - Валерій Панюшкін, Snob.ru, ВБ «КоммерсантЪ», лауреат премії «Золоте перо Росії».

- Сучасна редакція в умовах скорочення бюджетів. Пріоритети в побудові і в управлінні. Доповідач уточнюється.


Участь у конференції є безкоштовною за попередньою реєстрацією, організатори залишають за собою право конкурсного відбору учасників. Заповнену реєстраційну заявку з позначкою «Заявка на Конференцію з питань професійної журналістики» прохання відправити на електронну адресу: organizator@uapp.org чи факсом за номером 044-425-57-87 до 22квітня 2013 (Контактна особа - Оксана Кузьмінчук)

 

Остаточна програма конференції, імена спікерів та учасників панельних дискусій будуть оголошені на початку квітня 2013 року.

 

*Конкурс «Честь професії» відбувається в межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює ІнтерньюзНетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY