detector.media
26.03.2013 14:48
Активіст «Дорожнього контролю» потрапив за грати за те, що не передав права у руки даїшника

Активіст «Дорожнього контролю» Максим Магера відбуває трьохденний адміністративний арешт відповідно до рішення Київського райсуду міста Одеси від 25 березня 2013 року. Про це«Детектор медіа» повідомив керівник прес-служби «Дорожнього контролю» Єгор Воробйов.

 

Рішенням суду Максим Магера визнаний винним за ст.185 КУпАП (непокора працівникові міліції - ТК). У постанові зазначено, що 16 березня 2013 року активіст здійснив аварійну ситуацію. На вимогу інспектора ДАІ Чабана О.П. активіст пред'явив документи, але не передав їх в руки інспектору.

 

На думку «Дорожнього контролю», рішення судді є неправомірним. Видання відзначає, що в своїй постанові, суддя Іванчук В.М. використовував стару редакцію закону, відповідно до якої водій зобов'язаний саме передати права в руки інспектору ДАІ, а не пред'являти. «Дорожній контроль» також додає, що в 2011 році, за ініціативою президента, був прийнятий закон, згідно з яким, водій більше не зобов'язаний передавати документи в руки інспектору ДАІ, а повинен їх лише пред'являти.

 

«Дорожній Контроль» планує оскаржувати рішення суду і звертатись в дисциплінарний комітет.

 

За інформацією, яку надали «Детектор медіа» у «Дорожньому контролі», активіст не є журналістом інтернет-ресурсу, але займався збиранням інформації на користь «Дорожнього контроля».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY