detector.media
25.03.2013 11:22
Фільм про братів Кличків номінований на премію Sports Emmy Awards
Фільм про братів Кличків номінований на премію Sports Emmy Awards

Документальний фільм «Кличко», що розповідає про життя найвідоміших українських братів-боксерів, номінований на престижну щорічну премію Sports Emmy Awards.

 

У фільмі показана історія братів-чемпіонів, починаючи з дитинства та перших успіхів на спортивному поприщі, і до недавніх чемпіонських поєдинків. Життя героїв поза рингом також не залишилася без уваги.

 

Вручення премії відбудеться 7 травня в Нью-Йорку.

 

Документальний фільм «Кличко» зняв німецький режисер Себастіан Денхардт. Міжнародна прем'єра картини відбулась на фестивалі Трайбека в Нью Йорку, який організовує Роберт Де Ніро. Режисер Себастіан Денхардт, удостоєний за свої роботи премії Emmy Awards, протягом двох років супроводжував видатних боксерів в Німеччині, Україні, США, Казахстані, Канаді, Австрії та Швейцарії. Прем'єра фільму в Україні відбулася 17 липня 2011 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на українському ТБ прем'єра фільму відбулась 21 квітня 2012 року.

 

Emmy Award - найвища американська телевізійна нагорода. Телевізійний аналог кінопремії «Оскар», вручається в 463 номінаціях.

 

Віталій Кличко - чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC. Володимир Кличко - чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBF, IBO, WBA. Сьогодні, 25 березня, у боксера день народження.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY