detector.media
22.03.2013 18:59
Докудрами Film.ua потрапили у шорт-лист WorldFestHouston

Докудрами Film.ua та Signal Red з циклу «Великі мрійники» «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» та «Вільна енергія Тесли» потрапили у шорт-лист міжнародного фестивалю WorldFestHouston. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Проекти претендують на одну з 4-х нагород: Platinum, Gold, Silver або Bronze Awards. WorldFestHouston пройде 12 по 21 квітня у Х'юстоні (США). Результати стануть відомі 20 квітня під час церемонії вручення.

 

WorldFest був заснований в 1961 році і є одним з найстаріших кінофестивалів у світі. Він став третім конкурсним міжнародним кінофестивалем в Північній Америці після фестивалів Сан-Франциско і Нью-Йорка. WorldFest включає у себе телевиробництво, виробництво кіно та відео, документальні фільми, телереклами, музичні відео, нові медіа, студентські та експериментальні фільми та сценарії, які потребують продюсування.

 

Нагадаємо, що в 2012 році проект «Балада про бомбера» (виробництво Film.ua та «Шпиль») отримав Special Jury Remi Award в категорії міні-серіал. Стрічка «Дивовижні світи Ціолковського» (виробництво Film.ua та Signal Red) в категорії документальні фільми став володарем Platinum Remi Award.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY