detector.media
21.03.2013 14:38
Перший покаже спеціальний випуск соціального проекту «Віра. Надія. Любов» до Дня боротьби з туберкульозом
Перший покаже спеціальний випуск соціального проекту «Віра. Надія. Любов» до Дня боротьби з туберкульозом

22 березня о 12.15 дивіться на Першому Національному спеціальний випуск програми «Віра. Надія. Любов», присвячений Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом.

 

Цієї п'ятниці ведучі програми «Віра. Надія. Любов» Тетяна Цимбал та Ілля Ноябрьов говоритимуть про туберкульоз. Фахівці стверджують - захворювання на туберкульоз в Україні має характер епідемії. Туберкульозом і сьогодні можна заразитися будь-де - в магазині, в громадському транспорті, на роботі. Спеціальний випуск програми дасть відповіді на запитання, що турбують хворих на туберкульоз та людей, які їх оточують.

 

Всесвітній день боротьби з туберкульозом відзначається за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я в день, коли німецький мікробіолог Роберт Кох у 1882 році заявив про зроблене ним відкриття збудника туберкульозу - 24 березня. У 1993 році ВООЗ оголосила туберкульоз всесвітнім лихом, а день 24 березня - Всесвітнім днем боротьби з туберкульозом.

 

Метою Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом є привернення уваги до масштабів поширення туберкульозу та об'єднання зусиль у боротьбі з цією хворобою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY