detector.media
20.03.2013 11:11
ТСН заявляє, що змусила правоохоронців порушити справу проти «чернігівського різника»

Вчора, 19 березня, було порушено кримінальне провадження ще за трьома статтями проти «чернігівського різника» - колишнього міліціонера міста Борзни. На думку телеканалу «1+1», це сталося завдяки сюжетам ТСН.

 

Правоохоронці довгий час ігнорували заяви постраждалих, але, як наголошує прес-служба каналу «1+1», після розслідування ТСН та сюжету Алли Скорик у випуску новин від 18 березня зреагували. Чернігівського майора, що порізав вагітну жінку, відтепер звинувачено ще у двох злочинах, а його батька-місцевого бізнесмена - у здирництві.

 

«Після суспільного резонансу, який викликав жахливий злочин, правоохоронні органи почали ворушитися. Почали говорити жертви, які боялися довгі роки. І ось після вчорашнього сюжету, мені зателефонував родичі загиблої Наталі Корецької і сказали, що нарешті, через 15 років порушили кримінальну справу. Фактично за всіма епізодами, що ми показали в випуску новин на ранок порушили кримінальне провадження, а факти долучені до протоколу.  Журналісту приходиться порушувати страшні теми, прикро, але в наших реаліях, це єдиний шанс, аби  винного притягнули до відповідальності», - говорить кореспондентка ТСН Алла Скорик.

 

Факти, які виявили журналісти ТСН, були озвучені у випуску новин. Усі нові кримінальні провадження - за цими фактами. Колишньому міліціонеру Борзни інкримінують замах на життя вагітної Оксани Циганок, причетність до вбивства 18-річної Наталі Корецької, побиття єгеря під час виконання ним службових обов'язків.

 

ТСН обіцяє взяти справу під свій контроль та інформувати про розвиток розслідування та нові факти в цих справах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY