detector.media
19.03.2013 14:33
Сергій Арбузов заперечив, що він є власником медіахолдингу (ВІДЕО)
Сергій Арбузов заперечив, що він є власником медіахолдингу (ВІДЕО)
«Як і Сергій Льовочкін, я можу зізнатися тільки щодо каналу БТБ. Це – власність НБУ»

Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов заперечив, що він є власником медіахолдингу, до якого, зокрема, входять газети «Взгляд» і «Капитал» і телеканали БТБ і Business.

 

На прес-конференції 19 березня, відповідаючи на запитання «Детектор медіа», чи дійсно він є власником медіахолдингу, до якого, зокрема, входять газети «Взгляд» і «Капитал», а також телеканали БТБ і Business, чи хоча б фінансує котрийсь із цих ЗМІ та чи планує купувати інші ЗМІ, Сергій Арбузов сказав: «Коли я йшов на цю посаду, я продав усі свої активи. У мене більше немає активів».

 

На ремарку журналіста, що його колега (голова Адміністрації президента) Сергій Льовочкін нещодавно зізнався, що став співвласником медіагрупи «Інтер», Сергій Арбузов додав: «Як Сергій Льовочкін я можу зізнатися тільки щодо каналу БТБ. Це - власність НБУ. Він запускався, коли я очолював Нацбанк, тому займався цим питанням».

 

Нагадаємо, за даними джерел «Детектор медіа» Сергій Арбузов придбав у Руслана Демчака телеканал Business. Також пана Арбузова називають власником газет «Взгляд» і «Капитал», а також сайту «Свободная пресса».

 

Засновником телеканалу БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») є Нацбанк України, але неофіційно його пов'язують із Сергієм Арбузовим.

 

Загалом за 40 хвилин на своїй першій прес-конференції в якості віце-прем'єр-міністра Сергій Арбузов відповів на 22 запитання журналістів.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Wikipedia.org

 

Відео Віталія Лазебника

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY