detector.media
19.03.2013 13:24
Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка
Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка

Проект «Міняю жінку» став справжнім проривом у реаліті-світі українського телебачення та проектом-довгожителем. У вівторок, 19 березня, о 22:30 глядачі «1+1» побачать перший епізод сьомого сезону «Міняю жінку».

 

«Уже сьомий сезон поспіль проект «Міняю жінку» доводить, що українські родини здатні вражати своєю схильністю до авантюрних пригод. Дивовижно, але семи днів у новій родині вистачає, аби кардинально переоцінити своє сімейне життя. В одних сім'ях після обміну стається сплеск ніжності й романтики, в інших приймаються рішення про розлучення. Втім, тих, хто бажає спробувати, вистачить ще не на один сезон», - каже Леся Штогрин, продюсер проекту «Міняю жінку».

 

Легендарне реаліті-шоу «Міняю жінку», де немає жодних постановок, підставних артистів та декорацій, щовівторка буде вражати новими історіями. У сьомому сезоні продовжать мінятися господинями дому контрастні родини:  з різним соціальним станом, світоглядом, ставленням одне до одного, до інших людей, до роботи та кар'єри; з різним способом життя, поглядами на виховання дітей, харчування, відпочинок. Окрім того, у сьомому сезоні буде закордонний та зірковий обмін мамами.

 

Виробництво програми веде творче об'єднання Матяш-Штогрин.

 

У першому епізоді жінками мінятимуться сім'я з села Погреби Київської області та сім'я з Херсона. Котра нова мама не захоче вертатися до свого чоловіка після тижневого експерименту та чому київське подружжя живе у різних спальних кімнатах, зможемо дізнатися вже у вівторок, о 22:30.

 

Цікаві факти: за минулі сезони в проекті взяли участь близько 230 сімей; міжнародні обміни охопили майже всю Європу: Болгарію, Румунію, Грецію, Кіпр, Польщу, Чехію, Австрію. Були навіть міжконтинентальні обміни з Марокко та Канадою; третина всіх сімей, що взяли участь у проекті, підтримують контакти одна з одною і після завершення зйомок.

 

Відеоанонс сьомого сезону проекту «Міняю жінку» можна переглянути тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY