detector.media
18.03.2013 15:07
Перший номер журналу National Geographic представлять в Україні керівники Національного географічного товариства США
Перший номер журналу National Geographic представлять в Україні керівники Національного географічного товариства США

2-3 квітня керівники National Geographic Society (Національне географічне товариство США) представить в Україні свої освітні та наукові проекти, а також українську версію журналу National Geographic.  Про це повідомляє прес-служба видання.

 

В рамках презентації Україну відвідають Терренс Адамсон і Деклан Мур, керівники Національного географічного товариства США - однієї з найбільших у світі неприбуткових наукових організацій.

 

Журнал National Geographic є офіційним виданням товариства, щомісяця він охоплює аудиторію в більш ніж 60 млн. людей. Телеканал  National Geographic дивляться у 435 млн. осель в 173 країнах світу.

 

Перше число української версії науково-популярного журналу National Geographic , як повідомляла «Детектор медіа», надійде в продаж 25 березня.  

 

Передплату журнал зможе оголосити вже після виходу першого числа. Тобто редакційну передплату можна буде оформити вже з 25 березня, а от передплата через «Укрпошту» розпочнеться тільки з другого півріччя, тобто з липня.

 

Журнал можна буде придбати в кіосках, на розкладках преси, у супермаркетах у різних містах України. Детальний перелік торговельних мереж редакція обіцяє оприлюднити в другій половині березня. Роздрібна ціна становитиме 25 гривень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY