detector.media
18.03.2013 11:08
Мустафін очолить телеканал «Мега», а Дем’янчук - нішеві канали групи «Інтер»
Мустафін очолить телеканал «Мега», а Дем’янчук - нішеві канали групи «Інтер»

Генеральним директором каналу «Мега» з 23 березня стане Олексій Мустафін, екс-директор департаменту документально-публіцистичних програм СТБ.  А генеральний директор каналу К1 Сергій Дем'янчук стане також керівником нішевих каналів Inter Media Group - К2, «Ентер-фільм», «Піксель», «MTV Україна». Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

«Я давно хотів займатися пізнавальним, просвітницьким телебаченням. Це те, чого, на моє переконання, не вистачає вітчизняному глядачеві. Власне, зростання показників телеканалу «Мега» - найкраще тому підтвердження. Радий, що така пропозиція надійшла від керівництва медіа групи. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми зможемо зробити канал ще цікавіше. Покажемо, що ТБ може бути й розвагою для розуму. Повернемо телевізор мислячому глядачеві», - зазначив пан Мустафін.

 

Сергій Дем'янчук  вважає своє призначення керівником нішевих каналів групи певним викликом: «Кожен із цих каналів має власну цільову аудиторію, свого глядача. Переді мною поставлено завдання розробити таку стратегію розвитку, знайти ті яскраві та оригінальні продукти, які зміцнять лідерські позиції кожного з нішевих каналів нашої медіа-групи в його сегменті телевізійного ринку».

 

Раніше сайт «Дуся» повідомляв про  те, що Олексій Мустафін очолить «Мега», а Сергій Дем'янчук - нішеві канали групи.

 

Нагадаємо, за інформацією «Детектор медіа» гендиректор каналу «Мега» та керівник нішевих каналів групи «Інтер» Констянтин Стрюков залишає групу.

 

Олексій Мустафін працював на СТБ з 2006 по 2011 роки на посаді заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював інформаційно-аналітичний департамент, з 2011 року - був директором департаменту документально-публіцистичних програм.

 

Сергій Дем'янчук  перейшов з ТВі на К1 у жовтні 2011 року у якості генерального продюсера каналу, а у жовтні 2012 року він став гендиректором К1.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY