detector.media
15.03.2013 14:07
Канал «Україна» запускає вікторину для глядачів – розігруються 20 телевізорів

До свого 20-річного ювілею «Україна» запускає вікторину для глядачів - «TVоя двадцятка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Призи - 20 телевізорів (smart, 3d, full HD).

 

З 18 березня по 12 квітня по буднях в ефірі телеканалу з'явиться кілька запитань з чотирма варіантами відповідей на кожне. Щоб взяти участь у вікторині, необхідно відправити sms-повідомлення з порядковим номером обраного варіанта відповіді на короткий номер 7710*. Важливо: відповіді на те чи інше питання потрібно відправляти в проміжку часу до наступного питання, заданого в ефірі.

 

За підсумками кожного конкурсного дня буде визначений переможець, який правильно відповів на три питання. Ім'я переможця оголошуватиметься у прямому ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною».

 

У будь-який момент учасник може отримати підказку про час виходу найближчого питання, відправивши sms-повідомлення зі словом ТV на номер 7710*. По закінченню конкурсу випадковим чином буде обраний один учасник, який відповів правильно хоча б на одне питання вікторини. Він стане володарем ще одного - головного - подарунка від каналу «Україна»: величезного 55-дюймового телевізора (smart, 3d, full HD) з Wi-Fi та домашнім кінотеатром з караоке.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY