detector.media
14.03.2013 18:10
Андрій Вдовиченко змінив Олександра Зорга на посаді гендиректора «Бурда-Україна»
Андрій Вдовиченко змінив Олександра Зорга на посаді гендиректора «Бурда-Україна»

У керівництві ДП «Бурда-Україна» відбулися зміни: Андрій Вдовиченко призначений на посаду генерального директора компанії «Бурда-Україна» замість Олександра Зорга, який зосередиться на функціях регіонального директора у країнах СНД. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Андрій Вдовиченко працює в ДП «Бурда-Україна» з 1998 року. Він обіймав посаду директора з реклами, а потім заступника директора і брав участь у запуску більше ніж 40 видань та у розвитку інтернет-проектів.

 

На посаді генерального директора Андрій Вдовиченко замінив Олександра Зорга, який тепер повністю зосередить свою діяльність на завданнях регіонального директора у Росії, Україні і Казахстані. Цю посаду пан Зорг займає з 2011 року. Крім стратегічного розвитку існуючих торгових марок він буде приділяти особливу увагу розвитку в сфері нових друкованих та онлайн-проектів у даному регіоні.

 

«Я дуже радий призначенням Андрія на нову посаду. У нього надійна і успішна репутація в українському видавничому бізнесі. За кілька місяців спільної роботи я зміг по-справжньому оцінити його особисті якості. Вони відповідають і доповнюють його видатний професіоналізм і ділові навички. Я бажаю йому і Олександру успіхів у подальшій роботі», - прокоментував кадрові зміни Фабріціо Д'Анджело, керівник компанії Burda International.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY