detector.media
13.03.2013 18:00
Ганну Безлюдну хочуть зробити членом громадської ради при Держкомтелерадіо
Ганну Безлюдну хочуть зробити членом громадської ради при Держкомтелерадіо

15 березня на засіданні громадської ради при Держкомтелерадіо України розглядатимуть питання про включення до склади ради Голови Федерації роботодавців медійної галузі Ганни Безлюдної. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо.

 

Окрім цього на засіданні обговорюватиметься  проект постанови Кабінету міністрів України «Про внесення зміни до Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги».

 

Також  громадська рада розгляне питання залучення громадських організацій до процесу інформування населення щодо інтеграції України в ЄС та удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності ЗМІ під час виборчого процесу.

 

Ганна  Безлюдна була обрана головою Федерації роботодавців медійної галузі у жовтні 2012 року. А  14 лютого вона була призначена директором з розвитку компанії Inter Media Group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY