detector.media
13.03.2013 14:24
На ТВі у день народження Ліни Костенко студенти з гаджетів читатимуть її вірші

З 18 березня протягом тижня на ТВі між програмами студенти читатимуть вірші Ліни Костенко, яка 19 березня святкує свій день народження. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Студентів, які люблять поезію Ліни Костенко, зняли у Ботанічному саду Києва. Вони читали її вірші так, як звикли самі - зі своїх електронних книжок, смартфонів, нетбуків та паперових книжок.  

 

«Творча група каналу прийняла рішення запросити до читання активну, сучасну студентську молодь,  основна думка проекту - це те, що поезія Костенко доступна і близька не тільки старшим поколінням, вона є позачасовим, універсальним знаряддям духовного зростання, що абсолютно гармонійно вписується в XXI століття з його динамікою, розширеними горизонтами та технічними дивами», - каже програмний директор ТВі Марія Петранюк, яка є куратором проекту.

 

У день народжнення Ліни Костенко ТВі також покаже повну версію творчого вечора поетеси 2011 року. Вели вечір Іван Малкович і Ліна Костенко.  Окрім серйозних роздумів, в програмі можна буде побачити виступи інтелектуальних лідерів суспільства, співи, жарти та інші несподіванки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY