detector.media
09.03.2013 17:06
Павло Шеремет уважає ситуацію довкола «Проти ночі» непорозумінням
Павло Шеремет уважає ситуацію довкола «Проти ночі» непорозумінням

Відомий журналіст, ведучий ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом» на каналі ТВі Павло Шеремет відмовився коментувати заяви журналістки, екс-депутата Ольги Герасим'юк щодо назви «Проти ночі».

 

Нагадаємо, пані Герасим'юк сказала, що здивована використанням ТВі назви її авторської програми «Проти ночі», яка виходила в ефірі «1+1» к 1997-1998 роках. За її словами, твердження Павла Шеремета в інтерв'ю «Детектор медіа» про те, що вони «розставили всі крапки над і», не відповідають дійсності.

 

Як сказав «Детектор медіа» Павло Шеремет, ситуацію довкола назви «Проти ночі» він вважає непорозумінням і припускає, що «хтось, можливо, штучно загострює її». Через це журналіст воліє вирішити всі питання безпосередньо з Ольгою Герасим'юк і сподівається, що дійде з нею згоди.

 

ТК також поцікавилася в Павла Шеремета, чи узгоджував він назву заснованого ним сайту «Историческая правда» з редактором «Історичної правди» Вахтангом Кіпіані. Саме цей підсайт «Української правди», як відзначив пан Шеремет в інтерв'ю «Детектор медіа», надихнув його, історика за освітою, на створення власного проекту.

 

Павло Шеремет відзначив, що «узгоджував назву сайту з Оленою Притулою, яка співпрацює з Вахтангом Кіпіані». «Взагалі, для інтернет-видань принциповішою є адреса домену. У нашому випадку вони різні», - сказав журналіст.

 

Нагадаємо, йдеться про сайти www.istpravda.com.ua та www.istpravda.ru.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY