detector.media
07.03.2013 18:38
Канал «Україна» закінчив зйомки восьми відбіркових ігор «Найрозумнішого»

Телеканал «Україна» завершив зйомки восьми відбіркових ігор ерудит-шоу «Найрозумніший», які проходили з 2 по 5 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За результатами відбіркових ігор були відібрані 48 півфіналістів. Вони продовжать боротьбу за звання переможців ерудит-шоу.

 

У відбіркових іграх «Найрозумнішого» брали участь учні 6-7 класів (Молодша ліга), які успішно пройшли всі етапи кастингу: анкетування, телефонну та особисту співбесіду. У відбірковому турі брали участь школярі з різних міст України, а також кілька дітей з Росії.

Прес-служба зазначає, що організаторами проекту було розглянуто понад 800 анкет претендентів на участь у грі.

 

Прем'єрний випуск ерудит-шоу «Найрозумніший» відбудеться на телеканалі «Україна» у неділю, 10 березня. Програма з'явиться в ефірі о 14.00.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Найрозумніший» є версією популярного британського проекту Brainiest. Учасники гри відповідають на запитання з різних галузей знань. Гра проводиться у кілька турів, а переможцем стає той, хто краще за всіх впорається з усіма завданнями. Ведучою шоу буде Людмила Добровольська. З травня 2012 року вона працювала на радіостанції «Голос столиці» (радіо «Динамо»), до цього - ведуча телеканалу «Сіті». У 1998 - 2008 роках була ведучою основного вечірнього випуску ТСН каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY