detector.media
07.03.2013 11:27
Загинув російський актор Андрій Панін
Загинув російський актор Андрій Панін

7 березня в Москві у власній квартирі знайдено мертвим актора Андрія Паніна. Про це повідомляє РІА «Новости» з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Москві.

 

«У четвер на Балаклавському проспекті, будинок 18, з черепно-мозковою травмою виявлено тіло Андрія Паніна», - повідомив співробітник прес-служби.

 

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що протягом чотирьох днів з актором не могли зв'язатися близькі, а в четвер знайомий Андрія Паніна приїхав до нього додому і виявив у квартирі його тіло з травмою голови.

 

Свідчень пограбування у квартирі актора, за попередніми даними, немає, повідомило джерело. «На місці події зараз працює слідчо-оперативна група, ведеться огляд квартири. Попередньо, свідчень пограбування не виявлено», - сказав співрозмовник агентства.

 

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську. Закінчив Інститут культури в Кемерово і Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна). Працював на сценах МХАТ імені Чехова і театру під керівництвом Олега Табакова. У 2006 році випустив експериментальну акторську майстерню у ВДІКу.

 

У кіно актор зіграв близько 60 ролей. Найвідоміші з них: опер Каверін із серіалу «Бригада», капітан Соловйов у фільмі «Водій для Віри», Жорж у картині «Вершник на ім'я Смерть», президент Олександр Олександрович у «Поцілунку не доля преси», штурман Олександр Здор у «Кандагарі». Також серед його численних кіно робіт - ролі в картинах «Мама», «Ніжний вік», «Яди, або Всесвітня історія отруєнь», «Generation П», «Стомлені сонцем - 2. Предстояння». Одні з останніх фільмів з його участю - стрічки «Орда» та «Спокута».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY