detector.media
06.03.2013 17:08
Kiss FM проводить благодійні аукціон і вечірку для допомоги дітям

До Всесвітнього дня діджея, який відзначається 9 березня, радіостанція Kiss FM проводить дві благодійні акції, кошти від яких будуть спрямовані на допомогу дітям. Про це повідомляє прес-служба радіохолдингу «ТАВР Медіа».

 

З 15 лютого по 8 березня на одному з інтернет-аукціонів друзі радіостанції -діджеї, музиканти і продюсери - представили оригінальні лоти - діджейські сумки, диски, одяг, сувеніри й аксесуари. За 25 лотів радіостанція розраховує отримати на доброчинні цілі кілька тисяч гривень.

 

9 березня, у Всесвітній день діджея, Kiss FM організовує благодійну вечірку в столичному клубі Forsage. Зібрані кошти підуть на благодійність.

 

У 2012 році кошти, зібрані Kiss FM, отримали троє дітей - Алла Ігнатенко, Анастасія Коломієць і Галина Кривонос. Дві дівчинки пройшли реабілітаційний курс у Трускавці, а третя отримала кошти на купівлю апарату Єлізарова.

 

«Kiss FM разом зі своїми слухачами вже не перший рік допомагає дітям - це наша добра традиція. Цього разу ми знову надамо адресну допомогу саме ти конкретним дітям, які потребуватимуть її найбільше», - цитує прес-служба генерального продюсера Kiss FM Антона Цесліка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY