detector.media
06.03.2013 16:39
Два проекти української компанії Postmodern номіновані на премію FICCI BAF за візуальні ефекти

5 березня був оголошений перелік номінантів на нагороду FICCI BAF. У категорії VFX in a TV episode (візуальні ефекти для телесеріалів) заявлені два номінанти: персонажна анімація для серіалу «Перевертень в погонах» і графіка та візуальні ефекти для серіалу «Чкалов. Злети і падіння» (повний перелік номінантів). Візуальні ефекти для обох проектів виробляла українська компанія Postmodern.

 

Керуючий партнер Postmodern Єгор Олесов заявив, що обидва проекти компанія намагалася зробити на рівні, гідному світових кіноекранів, і досягла поставленої мети. Номінація престижної міжнародної премії FICCI BAF може служити цьому підтвердженням.

 

«Для нас стало приємним фактом, що обидва поданих нами проекту потрапили в номінацію. Кожен з проектів був досить складним і цікавим в реалізації, а «Перевертень в погонах» став абсолютно унікальним проектом для ринку. Я від усієї душі вітаю команду з номінацією. Ми всі з нетерпінням чекаємо оголошення переможця 13 березня», - сказав пан Олесов.

 

Телесеріал «Перевертень у погонах» зняла українська Film.ua Group у 2012 році. Серіал «Чкалов. Злети і падіння» - виробництва Central Partnership, Росія, 2012 рік.

 

Компанія Postmodern є виробником візуальних ефектів і реалізує пост-продакшн сервіси. На сьогоднішній день компанія надає повний спектр послуг по роботі з зображенням та звуком для кіно, ТБ і рекламних проектів. Технічне оснащення компанії надає можливості для адаптації і підготовки медіаконтенту будь-якої складності на всіх напрямках кіновиробництва.

 

Проект «Балада про бомбера», для якого компанія Postmodern здійснювала розробку візуальних ефектів, був номінований у 2012 році на престижну премію Visual Effects Awards (USA). Також компанія отримала нагороду за кращий VFX шоуріл в рамках CG Event 2012 в Москві.

 

Премія FICCI BAF award була заснована в 2004 році в Індії, щоб виявити і нагородити кращих професіоналів у анімації та створенні візуальних ефектів. На сьогоднішній день нагорода присуджується в 13 номінаціях. Щорічно комітет BAF award отримує близько 400 заявок з усього світу.

 

Кадр із візуальними ефектами з телесеріалу про льотчика Чкалова

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY